+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion Kapitánka Отзывы

рейтинг отеля

94%
идеальный

by 20 reviews

  • Персонал

    95%
  • Чистота

    98%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    91%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 29.10.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Markéta

Семья с маленькими детьми, 30.7.2017

Mělník Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemní majitelé. Celý penzion útulný a čistý. Bohaté snídaně. Krásné a klidné okolí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ladislav Šalda

Семья со взрослыми детьми, 29.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Penzion je pohodlný, všude perfektně čisto, výborně tam vaří a pan Buchtela s paní splní každému jeho přání. Pobyt byl velmi příjemný, i vzhledem k umístění penzionu, perfektní ticho a v noci nádherná tma, kdy je vidět Mléčná dráha. Množství výletů do okolí, houby a borůvky na každém kroku, to už byla jen třešnička na dortu. Každému bych pobyt v Kapitánce doporučil, byl to balzám na nervy, obrovský odpočinek od města a hluku dopravy. Mnoho let se mi nestalo, že bych dokázal spát od devíti večer do půl deváté ráno. V Kapitánce to bylo normální, prostředí umožnilo maximální relaxaci, dobré jídlo a pivo Svijany jen dotvářely atmosféru. Moc bych chtěl celému personálu penzionu poděkovat a určitě se tam někdy ještě vrátíme.

  • Nenapadá mě nic, jen to, že počasí občas zazlobilo, ale to je jiná kapitola. S tím nemá personál co činit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 17.4.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.7.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vojtěch

Группы друзей, 1.3.2015

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • čistý, pěkný, dobrý jednání.

Personál
7
Služby
5
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Renáta

Пожилые пары, 27.10.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Filip Marek

Семья с маленькими детьми, 1.6.2014

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Velice pěkné, opečované místo.

  • Za jednu noc s polopenzí poněkud dražší (např. příplatek za jednu noc).

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Bohdana

Пожилые пары, 25.4.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi hezký penzion,na krásném místě.Majitelé moc milí,vstřícní.Rádi se opět někdy vrátíme:-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Ivana

Семья с маленькими детьми, 6.2.2014

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Celkově pěkné prostředí. Stylově zařízený interiér chaty a okolní příroda nádherná. Pro toho, kdo na dovolené upřednostňuje klid a pohodu. Vhodné pro letní i zimní pobyt, obě varianty mám vyzkoušené. Majitelé jsou ochotní a příjemní lidé.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Bůžek

Пожилые пары, 8.11.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vítězslav Plášek

одинокий путешественник, 11.10.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byly to velmi mile 2 dny stravene v penzionu Kapitanka. Personal byl velmi ochotny. Jidlo skvele.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk

Пожилые пары, 8.9.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 9.8.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Byli jsme vejmi spokojeni

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Dagmar

Пожилые пары, 26.7.2013

Čeština

  • Overall rating
80 %
  • Penzion jsem vybírala na základě kladných recenzí a můžu doporučit i já. Majitelé příjemní lidé, kuchyně výborná (žádná přesolená jídla), ubytování čisté. Poloha penzionu na pěkném místě. Večer po celodenním výletu můžete na terase pozorovat západ slunce a v dáli je vidět Ještěd...

  • žádné

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Vladimír Roháček

Пожилые пары, 18.2.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Группы друзей, 17.2.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 28.8.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Penzion Kapitánka všem vřele doporučuji. Mezi hlavní přednosti penzionu podle mého názoru patří umístění (penzion leží v opravdu klidné lokalitě), jednání majitelů penzionu (vyšli mi ve všem vstříc, poradili s výlety atd.) a platí se skutečně jen za obsazené lůžko, nikoli za celý pokoj.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Lukanyová

Пожилые пары, 3.4.2011

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velmi milý a vstřícný personál, kvalitní a čisté ubytování, výborná kuchyně

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Stryková

Пожилые пары, 18.9.2010

Praha, ČR

  • Overall rating
100 %
  • Majitelé jsou příjemní a vlídní, hostům vycházejí maximálně vstříc. V Kapitánce budete spokojeni nejen s ubytováním, ale i s výbornou kuchyní. Okolí je nádherné, jsou zde dobře značené cesty pro pěší i cyklotrasy.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.