+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Penzion Kapitánka Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 17 hodnocení

  • Personál

    94%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    90%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • mladý pár
  • rodina se staršími dětmi
  • ostatní
Seřadit od:
Zobrazit:

Vojtěch

skupina přátel, 1.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74%
  • čistý, pěkný, dobrý jednání.

Renáta

dospělý pár, 27.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
74%

(bez textového hodnocení)

Filip Marek

rodina s malými dětmi, 1.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
88%
  • Velice pěkné, opečované místo.

  • Za jednu noc s polopenzí poněkud dražší (např. příplatek za jednu noc).

Bohdana

dospělý pár, 25.4.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98%
  • Velmi hezký penzion,na krásném místě.Majitelé moc milí,vstřícní.Rádi se opět někdy vrátíme:-)

Anonym

rodina s malými dětmi, 23.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92%

(bez textového hodnocení)

Ivana

rodina s malými dětmi, 6.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84%
  • Celkově pěkné prostředí. Stylově zařízený interiér chaty a okolní příroda nádherná. Pro toho, kdo na dovolené upřednostňuje klid a pohodu. Vhodné pro letní i zimní pobyt, obě varianty mám vyzkoušené. Majitelé jsou ochotní a příjemní lidé.

Jan Bůžek

dospělý pár, 8.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Vítězslav Plášek

jednotlivec, 11.10.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Byly to velmi mile 2 dny stravene v penzionu Kapitanka. Personal byl velmi ochotny. Jidlo skvele.

  • ---

Zdeněk

dospělý pár, 8.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Anonym

dospělý pár, 9.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84%
  • Byli jsme vejmi spokojeni

Dagmar

dospělý pár, 26.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80%
  • Penzion jsem vybírala na základě kladných recenzí a můžu doporučit i já. Majitelé příjemní lidé, kuchyně výborná (žádná přesolená jídla), ubytování čisté. Poloha penzionu na pěkném místě. Večer po celodenním výletu můžete na terase pozorovat západ slunce a v dáli je vidět Ještěd...

  • žádné

Vladimír Roháček

dospělý pár, 18.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Anonym

skupina přátel, 17.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

Anonym

jednotlivec, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Penzion Kapitánka všem vřele doporučuji. Mezi hlavní přednosti penzionu podle mého názoru patří umístění (penzion leží v opravdu klidné lokalitě), jednání majitelů penzionu (vyšli mi ve všem vstříc, poradili s výlety atd.) a platí se skutečně jen za obsazené lůžko, nikoli za celý pokoj.

- Lukanyová

dospělý pár, 3.4.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%
  • Velmi milý a vstřícný personál, kvalitní a čisté ubytování, výborná kuchyně

Ivana Stryková

dospělý pár, 18.9.2010

Praha, ČR

  • Celkové hodnocení
100%
  • Majitelé jsou příjemní a vlídní, hostům vycházejí maximálně vstříc. V Kapitánce budete spokojeni nejen s ubytováním, ale i s výbornou kuchyní. Okolí je nádherné, jsou zde dobře značené cesty pro pěší i cyklotrasy.

Lenka Máchová

rodina s malými dětmi, 22.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
100%

(bez textového hodnocení)

WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.